CAZARE

 


Hotel Ramada Parc

Bulevardul Poligrafiei 3-5 B Bucuresti 013704
La 220 metri de locatia evenimentului
Tarife:
87 euro/camera dubla/noapte
74 euro/camera single/noapte
Hotel Ramada Parc 4* se afla in nordul Capitalei, la 10 km de aeroportul International Henri Coanda, in mijlocul zonei de afaceri si la doar cateva minute de centrul orasului, in apropierea Targului Romexpo.Hotelul Ramada Parc 4* pune la dispoziția dumneavoastră camere confortabile, cu o varietate de facilități, un centru modern de conferințe și de afaceri, restaurantul tradițional românesc La Parc, elegantul și cosmopolitul restaurant Red Pepper cu preparate delicioase internaționale, barurile Anais și Vanilla și clubul de wellness, Vitality.


 

Pullman Bucharest World Trade Center

Piața Montreal 10, București 011469
La 1 km de locatia evenimentului
Tarife:
101 euro/camera dubla/noapte
90 euro/camera single/noapte
Hotel Pullman Bucuresti World Trade Center se afla la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului, langa Centrul Expozitional Romexpo. WiFi este gratuit in intreaga proprietate. Micul dejun tip bufet este oferit in localul Paris Bucarest Brasserie iar oaspetii pot lua masa la Barbizon Steak House, care oferă 50 de vinuri diferite, sau la La Galette Restaurant & Snacking, care are o terasa alaturata in aer liber. 

Nota:

Tarifele mentionate includ mic dejun si TVA si sunt valabile pentru rezervari pe toata durata congresului in 11 si 12 octombrie 2018. Taxa de oras se achita separat la receptie.
Tarifele sunt informative si pot suferi modificari in sens crescator sau descrescator. Pentru disponibilitate si confirmare tarif va rugam sa ne transmiteti un e-mail la office@rshcongress.ro
Parcarea nu este inclusa in tarif.Va rugam sa verificati cu receptia hotelului la check-in daca se aplica taxe suplimentare.
Orice alte servicii,altele decat cele mentionate mai sus nu sunt incluse si se achita de client direct la hotel.
Va rugam sa ne contactati pentru alte hoteluri care nu sunt mentionate mai sus, in cazul in care aveti alte preferinte.


 
Rezervarea este considerata ferma doar dupa ce primiti confirmarea de disponibilitate si tarif din partea noastra si primiti factura fiscala. Va rugam NU achitati cazare fara confirmare!
Română